Mijn favorieten

Verkeer en vervoer

Autoverzekering


Wettelijk bent u verplicht om u te verzekeren voor schade die u als gemotoriseerde verkeersdeelnemer aan anderen toebrengt. Wij bieden u een WA-verzekering aan tegen de laagst mogelijke premie.Voor eigen schade, dat wil zeggen schade die u oploopt aan uw auto of motor, bent u vrij een verzekering af te sluiten. Afhankelijk van de waarde van uw voertuig, is het raadzaam een volledige of beperkte cascoverzekering af te sluiten.

Beperkt Casco - dekking bijna alle schades die niet door u veroorzaakt zijn
Volledig Casco - All Risk verzekerd dus ook voor schades door u zelf veroorzaakt

U kunt hiervoor bij ons terecht voor advies. Onderstaand kunt u direct vrijblijvend uw premie berekenen.


 

Bromfietsverzekering

 

Ook een brommer of scooter is een motorvoertuig met WA-verzekeringsplicht. Daarnaast is het vaak een goed idee de kostbare tweewieler ook (beperkt) casco te verzekeren. Voor onheilen als diefstal en schade ben je dan goed verzekerd.



Motorverzekering


Net als een auto is ook een motor een kostbaar bezit. Brand, diefstal en stormschade vormen naast een aanrijding of ongeval de belangrijkste bedreigingen. Wij kunnen u tegen de financiële gevolgen daarvan afdoende verzekeren. Ook hier is een WA-verzekering verplicht.
 • Wij selecteren de juiste verzekeringsmaatschappij voor u. Daarbij kijken wij niet alleen naar de financiële verschillen, maar ook naar de schadeservice, zoals de inschakeling van professionele hulpdiensten.
 • Heeft u nog een ander motorvoertuig, zoals een tweede motor of auto, dan kunnen wij in de meeste gevallen de door u opgebouwde schadevrije jaren (bonus/malus) tevens gebruiken voor het andere motorvoertuig. Daarmee bespaart u al snel vele tientallen euro's per jaar.


Oldtimers


Een oldtimer - auto of motor - is meer dan een vervoermiddel; het is een hobby. Een hobby die de laatste jaren sterk aan populariteit wint. Het restaureren en rijdend houden van oldtimers kost niet alleen veel tijd, maar vooral ook veel geld. Een goede verzekering is daarom onontbeerlijk. Wij hebben enkele voordelige, zeer complete oldtimerverzekeringen voor u geselecteerd die tegemoet komen aan de veeleisende wensen van bezitters van historische automobielen en motorfietsen.
Dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor een voordelige oldtimerverzekering:
 • de oldtimerverzekering kan alleen door particulieren worden afgesloten.
 • zowel de bestuurder als het motorrijtuig moeten een bepaalde leeftijd hebben.
 • de oldtimer mag niet dagelijks worden gebruikt. De oldtimer moet een 'tweede' vervoermiddel zijn, dat wil zeggen dat u voor uw dagelijkse vervoer over een ander motorvoertuig dient te beschikken.

 

Ongevallenverzekering voor inzittenden en duopassagiers


De ongevallenverzekering voor inzittenden en duopassagiers, ook bekend als in- en opzittendenverzekering, sluit naadloos aan op uw auto- of motorverzekering. De ongevallenverzekering kent een uitkering toe aan de inzittenden van uw auto of de duopassagier op uw motor in geval van overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.


Schadeverzekering voor inzittenden en duopassagiers


Deze schadeverzekering dekt alle aantoonbare financiële schade van in- of opzittende van een motorvoertuig. De schadeverzekering biedt slachtoffers een aantal belangrijke voordelen boven alleen een ongevallenverzekering.
Enkele voordelen van de schadeverzekering voor in- of opzittende :
 • hogere verzekerde bedragen.
 • ook in gevallen waarin niet duidelijk is wie er voor de schade aansprakelijk is, kan het slachtoffer een volledige vergoeding van zijn letselschade krijgen; hij hoeft dus niet zelf voor (een deel van) zijn schade op te draaien.
 • een verkeersslachtoffer kan direct bij zijn eigen schadeverzekeraar melden dat hij ten gevolge van een ongeval schade heeft geleden, zodat de zaak snel in behandeling kan worden genomen. Er gaat geen kostbare tijd meer verloren met het zoeken naar de aansprakelijke partij (of diens verzekeraar) en het aantonen van aansprakelijkheid.
 • geen conflictsituaties meer tussen het slachtoffer en de verzekeraar van de tegenpartij.
 • indien het ongeval in het buitenland heeft plaatsgevonden, heeft het slachtoffer niet alleen het voordeel dat hij rechtstreeks bij zijn eigen verzekeraar terecht kan, maar tevens heeft hij de zekerheid dat zijn schade in ieder geval naar de normen van het Nederlandse schadevergoedingsrecht zal worden afgehandeld.
 • de dekking geldt niet alleen voor de passagiers, maar ook voor de bestuurder van het verzekerde motorrijtuig.
 
 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring