Mijn favorieten

Vakantie en recreatie

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Een onbezorgde vakantie begint met de zekerheid van een goede en voordelige reisverzekering. U sluit deze verzekering voor en bepaalde periode af of eenmalig en bent dan voor een geringe jaarpremie goed verzekerd, telkens wanneer u op vakantie gaat. Gaat u meer dan eens per jaar voor korte of langere tijd in binnen- of buitenland op reis, dan bent u met onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering al snel goedkoper uit dan wanneer u telkens opnieuw een aparte verzekering afsluit. Ook hoeft u niet steeds voor een vakantie of weekendje weg er aan te denken om een aflopende verzekering af te sluiten. Bereken hieronder wat een doorlopende reisverzekering u kost.

 

Caravanverzekering

U verheugt zich op uw vakantie met uw toercaravan, vouwwagen of stacaravan? Dan wilt u natuurlijk niet het risico lopen dat uw vakantie in het water valt door een aanrijding, ongeval of diefstal. Met een goede caravanverzekering is dat ook niet nodig. U kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Zo zijn er verzekeringsmaatschappijen die start- of bonuskorting verlenen, zorgen voor een vervangende caravan bij schade en een nieuwwaardedekking bieden tot en met het tiende jaar van de caravan. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie selecteren wij voor u de beste caravanverzekering.

 

Pleziervaartverzekering

Nederland is van oudsher een zeevarende natie. En omdat het bloed nu eenmaal kruipt waar het niet gaan kan, kiezen steeds meer mensen voor een actieve vakantie op het water. In een eigen boot, maar ook in een gehuurde boot of aanmonsterend als (meewerkend) passagier. Wij hebben voor alle specifieke vaarvakanties een individuele verzekering.
Afhankelijk van het bouwjaar, het te verzekeren bedrag, het vaargebied en de uitbreidingsmogelijkheden, kiest u de dekking die bij u past.

 

Fietsverzekering

Zowel 'gewone' fietsen als All Terrain Bikes, City Bikes, Mountain Bikes en Hybrides kunnen tegen diefstal of beschadiging worden verzekerd. Diefstal buiten uw woning is niet gedekt op andere verzekeringen!

 

 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring