Mijn favorieten

Inkomen en zekerheid

Gezinsongevallen

Hoewel ongevallen in het verkeer vrijwel altijd de krant halen, gebeuren statistisch de meeste ongevallen thuis, op het werk, op school, tijdens het sporten, of bij het vieren van vakantie. De cijfers spreken voor zich: In Nederland vinden jaarlijks zo'n 3.000.000 ongevallen plaats, waarvan 1.500.000 in en rond de woning.
De kans dat u of één van uw (inwonende) gezinsleden iets overkomt is dus zeker niet ondenkbaar. Met de gezinsongevallenverzekering is uw gezin tot maximaal 6 personen (kinderen tot 21 jaar) verzekerd voor de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit of overlijden. Naast uzelf en de overige inwonende gezinsleden zijn ook de ongehuwde kinderen verzekerd die voor studie uitwonend zijn. Een reis- of scholieren ongevallenverzekering is dus niet meer nodig.

 

Uitvaartverzekering

Bij een sterfgeval moet er vaak een aanzienlijk bedrag op tafel komen voor de begrafenis of crematie. De gemiddelde uitvaartkosten zijn al gauw meer dan € 8.000. Via onze samenwerking met Monuta kunnen wij u voor al uw wensen een passende uitvaartverzekring in kapitaal of natura aanbieden tegen scherpe tarieven. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.
 

Overlijdensrisicoverzekering

Wanneer u of uw partner overlijdt kan dit grote gevolgen hebben voor uw gezin. Niet alleen emotioneel, maar ook financieel. Wanneer bijvoorbeeld het inkomen van de partner wegvalt, kan de aflossing van de hypotheek of een lening in het gedrang komen. Door op onderstaande link te klikken kunt u direct berekenen wat een overlijdensrisicoverzekering u zou kosten. Voor advies op maat en verdere informatie kunt u altijd bij ons terecht.

 webmodules.klaverblad.nl/Overlijdensrisico/
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring