Mijn favorieten

Huis en eigenaar

Woonhuisverzekering inclusief glasdekking


Uw woonhuis, vaak een van uw kostbaarste bezittingen, en natuurlijk uw thuis. Belangrijk om goed te verzekeren tegen schades die hopelijk nooit zullen plaats vinden zoals: brand, blikseminslag of waterschade. Als deze gebeurtenissen toch onverhoopt plaats vinden dan is het zaak dat u goed verzekerd bent zodat u zeker bent van een goed herstel van de schade. Onze adviseurs helpen u graag bij het zoeken naar de verzekering die bij u het best bij u past. Als u zelf vast de premie wilt berekenen kunt u hieronder uw gegevens invullen.


 

Inboedelverzekering


U bezit meer dan u denkt en dit wilt u goed verzekeren. Vooral de vervangingswaarde van uw inboedel is vaak hoger dan op het eerste gezicht lijkt. Om te voorkomen dat u onderverzekerd bent is het altijd een aanrader om de inboedelwaardemeter in te vullen die vindt u onder het kopje "formulieren" bij ons op de website. Met onze expertise kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn.


 

Aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van de Van Vliet Pakketpolis verzekert u uzelf en uw inwonende gezins- en familieleden tegen de financiële gevolgen van schadeclaims van derden, wanneer één van u als particulier onopzettelijk schade veroorzaakt.

De voordelen van deze verzekering zijn:

  • Standaard geen eigen risico.
  • De verzekering is over de gehele wereld van kracht.
  • Extra premiekorting na een schadevrij jaar.
  • Vergoeding van schade aan geleende zaken of door het helpen van derden (vriendendienst).
  • Keuze uit verschillende verzekerde bedragen. 

Kiest u voor de nog ruimere Van Vliet Pakketpolis dan:

  • Bedraagt de standaard dekking maar liefst € 1.250.000.
  • Is het opbouwen van premiekorting bij deze polis niet mogelijk.


 

Rechtsbijstandsverzekering

Steeds meer mensen kiezen voor de zekerheid van een rechtsbijstandverzekering.
De financiële gevolgen van een juridisch conflict met werkgever, buren, huisbaas, overheidsinstanties of familie kunnen hoog oplopen - een advocaat kost al snel € 175 per uur! Het verhalen van verkeersschade, problemen rond de uitvoering van sociale verzekeringswetten, of geschillen over aankoop van consumentengoederen vraagt om kostbare expertise van een deskundige. Het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen zit in veel gevallen in een goede rechtsbijstandverzekering.
De rechtsbijstandverzekering biedt dekking voor geschillen van uzelf, uw partner en uw inwonende of voor studie uitwonende kinderen.
De rechtsbijstandverzekering van Van Vliet kent een wachttijd van drie maanden - gebeurtenissen die zich na het afsluiten van de verzekering in deze periode voordoen, zijn niet gedekt. De wachttijd geldt echter niet voor: contractuele geschillen, indien de overeenkomst na de ingangsdatum van de verzekering is gesloten; het verhalen van schade op een wettelijk aansprakelijk derde; en ook niet voor zaken die voortkomen uit deelname aan het verkeer en als eigenaar van een vervoermiddel.
De kosten van juridische bijstand zijn zoals gezegd erg hoog.


Kostbaarhedenverzekering

 

Heeft u kostbare bezittingen die u niet alleen binnenshuis maar ook daarbuiten gebruikt zals sieraden, juwelen, foto- en filmapparatuur en muziekinstrumenten, dan is het verstandig een aparte kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Wanneer kostbaarheden buiten de woning worden meegenomen, vallen ze doorgaans niet meer onder de dekking van de inboedelverzekering. U kunt de kostbaarheden verzekeren tegen de financiële gevolgen van beschadiging of verlies. 

 
 
 

  

                                                                                      

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring