Mijn favorieten

Taxatie Apeldoorn

Bent u op zoek naar een taxateur in Apeldoorn voor uw droomwoning? Bij Van Vliet Makelaardij zijn we u graag van dienst. We helpen u niet alleen met de taxatie van de woning, maar staan ook voor u klaar bij het verdere verloop van de aan- of verkoop. Zo adviseren we u ook over de aankoop van uw nieuwe woning en gaan we na welke verzekeringen u nodig heeft.

 • Particuliere woningtaxatie
 • Taxatie met aankoopadvies
 • Een beoordeling van 9,1 op Funda
 • Bij het NVM aangesloten makelaar

Ik zoek een taxateur

 

Welke vormen van taxatie zijn er?

Uw huis kunt u om allerlei redenen laten taxeren. Bij de aan- of verkoop van vastgoed zijn altijd meerdere partijen betrokken: de verkoper, de koper, de geldverstrekker, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen. Een taxatie is van belang om voor alle partijen duidelijk zwart op wit te zetten wat de waarde van de woning is. Bij bijvoorbeeld een echtscheiding moet eerst de waarde meetbaar worden, alvorens deze verdeeld kan worden. Een taxatie dient om:

 • inzichtelijk te krijgen wat de waarde van de woning is;
 • het financiële plaatje te schetsen;
 • een waarde op te kunnen geven bij de inkomstenbelasting;
 • de erfbelasting te bepalen.
 

Hoe verloopt een taxatie?

Een taxateur let op verschillende zaken voor de waardevaststelling van de woning. Onze taxateurs in Apeldoorn stellen de waarde van de woning vast op basis van de:

 • staat van de woning;
 • grootte van de ruimte;
 • indeling;
 • constructiematerialen en de kwaliteit daarvan;
 • energiezuinigheid;
 • ligging.

Tot slot wordt bij de taxatie eventuele erfpacht meegerekend en is de uitkomst afhankelijk van de huidige situatie van de markt. U kunt zich voorstellen dat de taxatie van grote impact is op alle betrokken partijen, daarom moet dit dan ook op vakkundige wijze verlopen. U ontvangt in 2019 namelijk vanuit een hypotheek maximaal 100% van de marktwaarde voor een koopwoning.


Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring in het vak. Daarnaast houden wij de kwaliteit van onze diensten hoog door aansluiting bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het keurmerk van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Door dit keurmerk kunt u ook bij ons terecht wanneer u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluit. Kijk bij ons huidige aanbod aan koopwoningen.

 
 

Taxateur Apeldoorn: de voordelen op een rij

Van Vliet Makelaardij probeert haar dienstverlening continu te verbeteren. Om deze reden voeren we jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoeken uit. De strenge voorwaarden van het NWWI-keurmerk waarborgen dat wij onze standaarden hooghouden. We letten daarnaast op de binnenkomende reviews op Funda. Onze taxateurs maken dan ook extra meters voor onze klanten. Zo zijn wij ook buiten kantooruren beschikbaar. Ons reflectieve vermogen beloont ons in de cijfers: maar liefst 92% van onze klanten komt terug om een andere dienst af te nemen.

 
 

Van Vliet Makelaardij: woningtaxatie, aankoop én verkoop

Naast taxatierapporten helpen we onze klanten bij de aankoop en verkoop van hun woning. De verzekeraar is een vaak betrokken partij, vandaar dat wij u ook begeleiding bieden bij verzekeringstechnische zaken. Op onze website ziet u ons huidige aanbod aan koopwoningen. Indien u nog vragen heeft over een van onze diensten of op zoek bent naar een taxateur in Apeldoorn, neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak voor taxatie

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring